Maskinsalg

Brdr. Thorsen Maskincenter I/S sælger både nye og brugte landbrugs- og entreprenørmaskiner. Vi er full-line forhandler i Nordjylland på de bedste mærker – Massey Ferguson, Kverneland, Weidemann og Siloking.

Værksted

Vores Maskincentre har topmoderne og veludstyrede værksteder, strategisk liggende rundt i Nordjylland således den moderne landmand kan blive kørende igen hurtigst muligt i tilfælde af nedbrud.

Reservedele

Vi har alle steder et stort lager med mange tusinde af de mest efterspurgte reservedele til Massey Ferguson, Kverneland og Weidemann. Ikke lagerførte dele kan i de fleste tilfælde skaffes fra dag til dag.

Brdr. Thorsen Maskincenter I/S

Brdr. Thorsen Maskincenter I/S dækker hele Nordjylland inkl. Læsø og Anholt mht. salg og service på Massey Ferguson produkter.

4
Servicecentre
25
Fuldt udstyrede servicebiler
45
Ansatte

Full-line Massey Ferguson forhandler

Vi er full-line Massey Ferguson forhandler, hvilket betyder at vi sælger og servicerer alt lige fra river og slå-sæt til traktorer og mejetærskere. Derudover sælger og servicerer vi også Kverneland produkter hvor vi også er full-line, fuldfodervogne fra Siloking, samt hele programmet indenfor Weidemann læssemaskiner.

Vi har 4 servicecentre som er lokaliseret i Nimtofte på Djursland, Støvring i nordjylland syd for Ålborg, Hjørring nord for Ålborg og Nykøbing på Mors. Vi har 45 ansatte i vores maskincenter hvoraf størstedelen er mekanikere både på værkstedet og kørende i en af de 25 fuldt udstyrede servicebiler vi råder over.

Nimtofte

Åbningstider:
Mandag – torsdag 07.00-16.00

Fredag 7.00-13.30

Støvring

Åbningstider:
Mandag – torsdag 07.30-16.00

Fredag 7.30-14.15

Hjørring

Åbningstider:
Mandag – torsdag 07.30-16.00

Fredag 7.30-14.15

Nykøbing, Mors

Åbningstider:
Mandag – torsdag 07.30-16.00

Fredag 7.30-14.15

Stort lager i alle afdelinger

Derudover råder vi over et stort lager i alle 4 afdelinger som kan levere reservedele med kort varsel, til alt indenfor Massey Ferguson, Kverneland, Siloking og Weidemann.

Vores lager indeholder mange tusinde artikler og det betyder, at kravene fra værkstedet samt kunder der efterspørger reservedele, oftest er udfyldt. Vi har 3 fuldtidsansatte medarbejdere på lageret i hver afdeling, til at have de rigtige varer på hylderne og til at finde de reservedele som kunder og værkstedet mangler.

Følg med i virksomheden på Facebook!

Du kan tæt følge Brdr. Thorsen på Facebook. Her kan du se nyheder, samt de nyeste billeder og videoer fra virksomheden.