Massey Ferguson

Massey Ferguson traktorer giver høj præstation, komfort og kompromisløs kvalitet. Effektive, pålidelige motorer, der anvender den nyeste teknologi, arbejder sammen med avancerede, men alligevel brugervenlige, transmissioner, som opfylder landmandens behov og får optimalt udbytte af en lang række redskaber samtidig med, at de holder driftsomkostningerne i bund.

Kverneland

Kverneland Group er en førende international virksomhed, der udvikler, producerer og distribuerer landbrugsmaskiner og -tjenester. Stærkt fokus på innovation gør det muligt at levere et unikt og bredt produktsortiment af høj kvalitet. Kverneland Group tilbyder et bredt produktprogram rettet mod det professionelle landbrug. Programmet dækker områderne jordbearbejdning, såning, foder- og balleudstyr, spredning, sprøjtning samt elektroniske løsninger til traktorer og redskaber.

Weidemann

Weidemann er en tysk produceret læssemaskine som i mange år har været den foretrukne læssemaskine blandt landmænd og entreprenører.

Weidemann hjullæsseren gør alt arbejde mere produktivt Ud over de mange funktioner, den høje arbejdskomfort og den fremragende sikkerhedsstandard har den masser af kraft og udholdenhed – Weidemann leverer den rigtige løsning til alle opgaver.

Siloking

Siloking er et velkendt mærke af fuldfodervogne og et gennemtestet tysk kvalitetsprodukt. Det er et marked i vækst, ikke mindst på de selvkørende maskiner. Siloking producerer kun fuldfodervogne og derfor er der fuld fokus på at optimere maskinerne og holde dem kørende. Der er kort vej fra fabrik til slutbruger, og det er helt i tråd med hvordan vi gerne vil agere i forhold til vores kunder.

Nimtofte

Lars Juul

Afd.leder Maskincenter / Salgschef

lars@brdr-thorsen.dk
40 80 90 60

Støvring

Palle Mellerup

Afd.leder / Salgschef

pam@brdr-thorsen.dk
40 80 90 65

Hjørring

Niels Jørgen Nødbak

Afd.leder / Salgschef

njn@brdr-thorsen.dk
40 80 90 16

Nykøbing, Mors

Klaus Andersen

Afd.leder / Salgschef

kla@brdr-thorsen.dk
40 80 90 30

Nykøbing, Mors

John Mølgaard

Sælger

jom@brdr-thorsen.dk
40 80 90 33