Vores lager har altid de mest efterspurgte reservedele

Vore 4 afdelinger i Nimtofte, Støvring, Hjørring og Nykøbing, råder alle over dygtige og motiverede medarbejdere til at hjælpe dig. Vi har alle steder et stort lager med mange tusinde af de mest efterspurgte reservedele til Massey Ferguson, Kverneland, Siloking og Weidemann. Ikke lagerførte dele kan i de fleste tilfælde, skaffes fra dag til dag.

Via kontakter til et utal af leverandører kan vi selvfølgelig også hjælpe med at skaffe reservedele m.m. til øvrige maskiner/produkter.

Som kunde hos Brdr. Thorsen, kan du handle hos Kramp

Derudover kan vi tilbyde alle vore kunder, at handle online hos Kramp på nordic.kramp.com. Kramp har tusindvis af landbrugs- og industrirelaterede varer. Bestil varen hjemme fra kontoret, og få den leveret næste eller efter få dage på hjemmeadressen.

I hver afdeling har vi også et lille udvalg af forskellige forbrugsvarer så som maling, trækbolte, arbejdssko, handsker etc. Vi fører ikke et stort udvalg af dette, men alt det vi ikke har, kan vi til gengæld få hjem fra dag til dag via Kramp.

Klik ind på Kramps hjemmeside og afgiv en ansøgning om oprettelse som bruger hos Kramp igennem Brdr. Thorsen Maskincenter. Ønskes der hjælp til oprettelse er det også muligt, at kontakte os via telefon.

Eftermarkedssalg

Carsten Nørhave, Eftermarkedssælger:
“Som eftermarkedssælger er jeg ude ved kunderne hver dag, og bruger mine 30 års erfaring indenfor landbrug, til at hjælpe dem med at gøre deres hverdag nemmere. Det kan være alt i forbrugsartikler til stalden, værkstedet eller reservedele til jeres maskiner, så er jeg og mine kolleger hjemme i afdelingerne parate til at hjælpe dig.

Så tøv ikke med at ringe til mig, hvis du har lyst til at høre hvad vi kan hjælpe med på netop din bedrift, eller hvis du bare vil have et super tilbud på smøreolie, højtryksrenser, arbejdstøj eller noget af alt det andet du bruger hver dag.”

Nimtofte

Carsten Hansen

Lagerchef

carsten@brdr-thorsen.dk
86 39 86 00

Støvring

Martin Andersen

Lagerchef

mma@brdr-thorsen.dk
98 37 42 77

Hjørring

Viggo Gaardbo

Lagerchef

vfg@brdr-thorsen.dk
98 92 18 33

Nykøbing, Mors

Klaus Andersen

Afd.leder / Lagerchef

kla@brdr-thorsen.dk
40 80 90 30

Hele området – Eftermarkedssalg

Carsten Nørhave

Eftermarkedssælger

can@brdr-thorsen.dk
40 80 90 61