shutterstock_168580388 [Converted]

Maskinstation

Brdr. Thorsen I/S udfører alle opgaver indenfor maskinstationsarbejde ved landbruget samt flytning af gylle, kalk, sand og andet med lastbil. Vi yder også gren- og rodfræsning af skove og læbælter.

Landbrug

Brdr. Thorsen Landbrug er en del af Brdr. Thorsen I/S og herunder hører vores markdrift og svineproduktion. Der er i alt ca. 1500 ha til Brdr. Thorsens landbrug som består af både eget og forpagtet jord.

Grøn energi

Brdr. Thorsen producerer grøn energi med et biogasanlæg og et varmeværk placeret i Nimtofte. Vi stræber efter at få det maksimale ud af halmen og gøre det så miljøvenligt som muligt at bruge restprodukter fra landbruget.

Brdr. Thorsen I/S

Maskinstation · Vognmandsforretning · Landbrug · Svineproduktion Biogas & Varmeværk · Aut. VVS-installatør · Aut. Kloakmester · Entreprenør

3
Maskinstationer
1500
Jord til landbrug
405
Hustande varmeforsynes

Maskinstationer der dækker hele Djursland og store dele af Østjylland

Brdr. Thorsen I/S driver en stor maskinstation og udfører maskinstationsarbejde fra 3 afdelinger på Djursland. Derfor er der på dette område blevet ekspanderet kraftigt de seneste år, og det betyder at hele Djursland, samt en stor del af Østjylland, er indenfor virksomhedens arbejdsområde. Som udgangspunkt, skal alle arbejdsopgaver kunne udføres fra alle afdelinger, men der er selvfølgelig nogle specielle maskiner som kun findes i en afdeling. F.eks. foregår al grenknusning og rodfræsning fra Nimtofte.

En familieejet virksomhed siden 1960

Nimtofte Maskinstation blev startet i 1960 af Anton Thorsen som en traditionel maskinstation, der i mange år udførte de mest arbejds- og maskintunge opgaver for egnens landmænd. I 1989 overdrog Anton Thorsen ledelsen af maskinstationen til sønnerne Jørgen, Asger og Kristian Thorsen der siden har udbygget og udviklet firmaet; Brdr. Thorsen I/S til en virksomhed med mangeartede arbejdsopgaver for kunder over et stort geografisk område.

Følg med i virksomheden på Facebook!

Du kan tæt følge Brdr. Thorsen på Facebook. Her kan du se nyheder, samt de nyeste billeder og videoer fra virksomheden.